Hyggesnak/Skriveskur 2023

Brug den nye hyggesnakside – KLIK HER!

11+

163 kommentarer

 1. Arne

  18/03/2024 kl 20:28

  Jeg elsker når piger er iført lange støvler når de dyrker sex og jeg elsker at se når de får slikket og suttet deres støvler. Jeg vil godt spørge jer piger hvordan det er er at være iført støvler når i dyrker sex og hvordan det er at få slikket og suttet jeres støvler. Hold jer ikke tilbage piger. Glæder mig til at høre fra jer.

  Venlige sex hilsner Støvlefeticst

  1+
 2. Totalsex.dk

  16/02/2024 kl 9:11

  Hej folkens 🙂

  Vil bare lige henlede jeres opmærksom på en ny feature.

  I kan nu følge med i, hvilke noveller som er på vej til udgivelse. Den kan findes på forsiden (i midtersektionen), samt ude i sidebar’en, når I læser de enkelte noveller. Læser du via mobil, skal du bare scrolle nedad, så dukker den op.

  Vi håber den vil vise sig nyttig, ikke mindst for forfattere som venter på at deres historie udgives 🙂

   

  11+
 3. Anders

  03/02/2024 kl 1:08

  Hej
  Jeg søger en novelle. Jeg mindes at jeg husker i grove træk hvad den handler om – håber I derude kan hjælpe.

  Handler om en fyr og hans kæreste, som ender med at have sex med hans mor:
  Kæresten er vist instruktør i yoga, dans eller lignende, og moderen ender med at være på holdet.
  Det udvikler sig (nok hjemme hos dem) hvor de bliver fulde (evt. hash??) og så har de sex.

  Håber nogen ved noget 😐

  3+
 4. Emil

  01/02/2024 kl 22:35

  Jeg søger en novelle. Jeg er bange for at det er begrænset hvad jeg kan huske af detaljer, men here goes. Den foregår på et tog. Hovedpersonen er en bestemt, nogen ville sige bitchy, kvinde. Hun ender så med at få en ordentlig tur af en flabet 17-årig knægt, og så var der vidst også noget med en skummel guitarist som joinede hele herligheden. Håber at det ringer en klokke hos nogen. Ikke at novellen skal bruges til noget umoralsk, næh nej. Jeg er skam en pæn mand.

  5+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *